lauantai 29. toukokuuta 2010

Olen ollut hiusmallina ja minulle on tehty nyt tälläinen leikkaus sekä raidat sekä jotakin muutakin varmaan. Siinä oli niin nopea tahti ettei viitsinyt jäädä sen kuumemmin kyselemään. Hoito-ohjeet sain sitten paperille. Hauska päivä oli vaikka olikin pitkä 10-20, voiko hiustenlaitto mennä tätä pidemmälle?! Mie kyllä ilmoitin ettei mulla varmastikaan ole aika kaksi kerta päivässä laittaa tukkaa tuntitolkulla. Lupasivat että pitäisi mennä ihan ilman sen kummempaa laittoakaan nätisti. Kävin eilen saunassa kaverilla eikä ollut mitään hiustenkuivaaja tai ainetta ja hyvältä se näytti kun kuivui ihan vaan vapaasti! Eli mukava tukka minulla nyt on :D
Aika lyhyehkö se on tuolla takana, mutta kasvaa se tossa kesän aikana takaisin, en mä kuitenkaan enää pysty kasvattamaan pitkääkään.

Pikkasen harmittaa kun kiinni ei saa kunnolla, koska toinen puoli on todella lyhyt nyt. Alle kaksi kuukautta sitten kävin myös leikauttamassa tukan eikä saanut kiinni, kun tulin hiusmallien valintatilaisuuteen tukkani oli luokiteltu puolipitkäksi. Eli eipä tässä mitään hätää siis ole kohta sen jo saa ponnarille :D


Tänään heitin aamuaerobisen ja oli pakko kolme kertaa juosta todella houkkuttelevan näköiset portaat ylös ja alas. En pystynyt vastustamaan. Illalla sitten vielä kevyttä jumppa salilla sekä venyttelyä. Suunnittelin että venyttelisin nyt ihan kunnolla ja sitten huomenna lenkin jälkeen toistaisin perusteelliset venyttelyt. Tuntuu että olen aika jumissa sairastelun jälkeen.
Mun pihalla olen tavannut erikoisen pariskunnan ne ulkoilee todella paljon ja aina ovat kahdestaan. Monena päivänä olen jo niitä tavannut samassa kohdassa. Onkohan ne muuttaneet johonkin lähistölle? Kuvassa ne on iltapäiväkävelyllä.




keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Nonniin!

Nyt on ollut kuumetta ja kurkkukipua ja voimat oli ihan loppu sekä fyysisesti että henkisestikin.

MUTTA EI ENÄÄ!!! Tänään kävin tekemässä salilla aerobisen sekä punttikuntopiirin. Löysästi tein ettei vaan tule tuosta taudista takapakkiakin vielä. Kuume on siis ollut tän päivän kokonaan poissa ja fiiliskin sen mukainen.

Tää viikko on siis kevytviikko. Mikä on siis ihan todella hyvä asia, ja saan palautella treenistä sekä tuosta flunssastakin. Tuli viime viikolla vierailtua uudessa salissa, nimittäin Parikkalassa käytiin treenamassa. Otin muutaman kuvan, itsestäni tietenkin :)

Painosta en tiedä mitään, toivottavasti olis kuitenkin tippunut vaikka olinkin kipeänä. Enkä tehnyt mitään. Mutta olen kyllä sängyssä maatessaa ihmetellyt että kyllähän mussa on pakko olla lihasta edes jonkin verran, koska olenhan mä aika painava vielä, mutten näytä kylläkin siltä. Jotenkin olen liian pieni, vaikka olenkin iso. No tuo on tietenkin niin suhteellista!

Kuvasta en ole yhtään tyytyväinen kun lavat ei edelleen aukea, enkä saa tuota takaanatomista minkäännäköiseksi. Menen parin viikon sisällä hierojalle jospa se auttais hieman siihen :)


Huomisesta tulle jännittävä päivä, sillä menen yhteen tapahtumaan jossa minulle tehdään jotakin jännää. En vaan tiedä vielä! Kamera on tippunut kädestä ja meni yli kymmenen porrasta alaspäin osuen jokaiseen niiistä. Eli tuo ylläoleva kuva taitaapi olla viimeinen tällä kameralla otettu. Ei toimi enää ei! Toivottavasti saan huomiseksi jostakin kameran ja saan ikuistettua huomisen tapahtumat :)

Huomiseen siis!

perjantai 21. toukokuuta 2010

Kipeänä

Ok eli nyt ollaan sitten kipeinä! Eilen salilla tein aamulla ojentaja ja haba. Illalla pitikin mennä tekemään intervallin sekä vatsoja, jäi nyt tällä kertaa välistä :( Oli nimittäin työpäivän jälkeen kuumetta 37,5 ja aivan mielettömän hirveä olo!




Noh, nukuin sellaiset reilun 13 tunnin yöunet, ja tältä päivältä treenit jää sunnuntaille ja tännän pidän lepopäivän. Ei hätää, kunhan tuo nyt sit hellittää huomisen menneessä! Ensi viikko onkin sitten kevytviikko joten ehdin kyllä palautua treeneistä ja toivottavastai paranen sitten täysin.

Lähden myös viikonlopuksi rauhoittumaan luonnon ääreen maalle, toivon että ne maisemat saavat minut viimeistään kuntoon!



Tällä menopelillä meinataan lähteä :) Popeda on noin 50 vuotias (jos en nyt mitään sekoiota) ja lähti nätisti käyntiinkin, joten ei muuta kuin matkalle vaan :)
Mukava ja aurinkoista viikonloppua kaikille!!!

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Olen laihaläski!

Juuh, tänään tuntuu taas vaihteeksi ihan siltä! En tiedä miksi mutta mietin että olenkohan ihan täysin valmis nyt tuohon kisaamiseen? Oisko pitänyt treenata vielä muutama vuosi? Miksi noin aikaisessa vaiheessa ryhdyin tähän? Noh, mihähän aloitin tän siitä asenteesta että poltetaan nyt ne vauvarasvat(Hulkin sanoin mukaan ) pois, katsotaanmitä sieltä löytyy ja onko minusta ylipäätänsä tähän lajiin. Punttisalilta minut ei kyllä pois enää saa! Kisaaminen onki asia erikseen. Ensimmäiset kisat on vähän niinkuin elämysmatka itsensä sekä kroppaansa sisään. Tuon jälkeen aivan varmasti oivaltaa monta asiaa mikä muuten jäisi täysin epähuomioon. Eli ei tässä ihan negatiivisina ollaan! Tuntuu vaan olo liian laihalta, ei muuta :) Ja kyllä heti kun menen tänään treena se olo aivan varmasti häviää siitä :)






Ja loppukevennys eli anatomiset kuvat. Ainakin olen yrittänyt ei näy jalkoja jka takakuva on hieman eri tuotannosta.


18.5 otettu kolme eka kuva ja takakuva otettu 17.5

Etuasento on huonosti onnistunut olkapäät on korvissa ja muutenkin olen jotenkin lytyssä. Ja olen kyllä tässä vaiheessä aika pötkö :O Housutkin ois voinut nostaa aivan pikkasen ylemmäksi, niin saattais näyttää paremmalta. No kaipa se fläsää lähtee just tuosta vyötärön kohdasta! Asentoharjoittelut on työn alla! Paino on 65,7kg



P.S Mulla on tänään siivouspäivä vaikka kyllä tekis mieli mennä palvomaan arskaa. Ehkä se vähän illemmallakin paistaisi vielä :) Ja treenit on kyllä normaalisti illalla.



P.ss No nyt kun olen kotona ja pääsin vauhtiin laitelen päivän ruoat näkyviin. Syön neljän päivän sykleissä eli tässä on protskupäivän ateriat:


  1. aamupala (puuro, raejuusto, mehukeitto. lesitiinirae)
  2. välipala (omena)
  3. lounas (kasvikset, kana, öljy)
  4. välipala (banaani, pähkinät)
  5. päivällinen ( kasvikset, kana, öljy)
  6. iltapala (rahka, ananas, lesitiinirae)

sitten tietty palkkarin otan aina treenien jälkeen sekä välillä otan myös startti juoman ennen treeniä. Protskupäivänä palkaarikin on pelkkä protskua :)

Seuraavassa kuvassa näkyy tän päivän lounas(uunissa paistettu kana, jonka jälkeen myös höyrystetty, porkkana sekä hieman kukkakaalia keitettynä kevyesti sekä tietenkin luomurypsäriä (tuossa kuvassa ei näy koko määrä)):

Höyrystin kanan sen takia, kun en voi lämmittää muulla tavalla kuin uunissa, pannulla tai höyrystää. Minulla ei nääs ole mikroa ja kanat on tehty jo eilen :) Tuo s-sarjan rypsäri on aivan mielettömän hyvänmakuinen, sitä on todella helppo kyllä saada alas vaikka sitten pulonsuustakin, hihi. No en mene kokeilemaan! Mutta tuo on erittäin maistuva ateria, nälkä tosin lähde aika huonosti, ja sen lähtö kestää kun ei ole hiilareita paljon mitään mitkä "nousis" päähän. No tiedän saavani kuitenkin ihan tarpeeksi ruoka vaikka onkin pienen pieni näläntunne!

Nyt takaisin vahamaan lattioita ja sit treenamaan, jee!

maanantai 17. toukokuuta 2010

Vko 5 ja 65,8kg

Jeih, elikkäs nyt on viides dieettiviikko starttanut! Aika nopeastihän tuo aika kulkee eteenpäin, vastahan tässä vielä mässäiltiin urakalla ruoka naamariin...

Aamupaino on ollu 65,8kg mikä tarkoittaa tasan yksi kilo vähemmän kuin viime viikolla :) ihan hyvä tahti tuossa on nyt toistaiseksi ollut. Luulin että tänään olisi vaaka näyttänyt jotakin muita lukemia, kun tuntuu että olis ihan ylinesteytynyt. Luulin että lauantai öiset seikkailut olisivat vaikuttaneet tuohon jotenkin, mutta ei vissiinkään.. lauantaina kun meni aika pitkään siellä bilettämisessä, ensinnäkin sen takia kun kuskina oleminen on erittäin raivostuttava homma etenkin kun ihmiset ei vaan ikinä saavat itsensä siihen autoon kaikki saman aikaan vaan niitä pitää yksi kerrallaan kerätä jostakin...ja sit kun yhden saa vihdoin autoon niin toisen pitääkin lähteä johonkin..jne. Mukavat kekkerit olivat muuten, mutta minä en ole paras kuski, sillä tosiaan tuntuu että hermot menee siihen jankutukseen.
Sitten sen kuski homman jälkeen saikin olla rauhassa, mitä parhaimmassa seurassa eli kavereiden seurassa, vaikka saavuinkin aika myöhään paikalle.

Tänään oli vuorossa aamulenkki piti olla tunti, mutta noin hyvällä ilmalla venähti melkein 1,5 tuntiseksi ihan vahingossa. Tuskinpa se haittaa mitään. Illalla on sitten selkä ja pohkeet salilla :D Vihdoinkin voi mennä salille! On aivan hirveä hinku nyt sinne koko ajan!

Aamulenkkia tahditti muunmuuassa tuo :D Tykkään niiiiin kovasti <3


Oivalsin tänään yhden aika oleellisen jutun; olen nimittäin syönyt joka kolmas ja neljän päivä noin 160 kaloria enemmän kuin olis pitänyt! Ihmettelinkin jo että miksei mulla ole nälän tunnetta ollenkaan?! Mulla kävi pieni laskuvirhe enkä tajunnut asia tarkistaa, tänään yhtäkkiä tajusin laskinneeni väärin. Asia korjattu ja nyt jatketaan siitä! Turhaan tuostakaan stressata :) Painohan oli tippunut jo tuonkin vahingon kanssa niin eiköhän se vaan on hyvä että nyt tulee taas pieni kaloripudotus.

Kohta töihin taas vaihteeksi ja sitten onkin taas kaksi vapaata, meinaan saada nuo parveke kukat multaan. Olen saanut ne tuparilahjaksi ja ne on ollut siitä lähtien niissä alkuperäisissä ruukkuissa. Eilenkin kun oli kova tuuli jossain vaiheessä niin ne oli suorastaan lentäneet ilmassa ja nyt kyllä näyttävätkin ihan siltä! Pakko saada nyt viimeistään käytyä, muuten ne oikesti kuole tuohon!

Adios!

lauantai 15. toukokuuta 2010

Bilelauantai ja lepopäivä on hyvä yhdistelmä!

Tänään oli aamuvuoro ja en saanut nukuttua kunnolla...taaskaan! Siis en oikeasti tiedä mitä asialle tekisin, ehkä se kunnon sängyn hankkiminen on oikeasti paras vaihtoehto tähän! Päätä särkee ja jalökoja pakottaa. Vai onko dieetillä oleminen oikeasti tälläistä?! Kyllä tässä on kestämistä jos tuolta tuntuu koko ajan vielä 17 viikon ajan!!! No ei tuota kauheta oloa kai näkee päällepäin vielä ainakaan, ainakin niin luulen :)

Muuten on mennyt todella hyvin, tosin olen joutunut, ajanpuuten vuoksi, yhdistämään aamu sekä iltapuntin. Eilen siis tein vain yhden treenin illalla. Ja siinä oli selkä, olkapäätä sekä takareisia

  1. kulmasoutu vastaotteella 2*12*40kg ja sit jokaisen perään vielä 4 rest pausea
  2. Pystypunnerrus 2*8-12*25kg ja perään 4 rest pause sarjaa
  3. Supersarja: Yhden käden kulmasoutu käsipainoilla 4*12*17,5kg + joka sarjan jälkeen leuanvetoa smith laitteessa 6 kertaa
  4. Supersaja: Leveä alatalja 5*12*30kg + tajaolkapäät taljassa 3*12*45kg, 2*10*45kg
  5. Yhden jalan reisikoukistus laitteessa 2*12*40kg, 10*40kg, 2*8*40kg
  6. Matala askelkyykky smith laitteessa 2*12*10kg ja 4 sarjaa rest pause
  7. jalannostot penkiltä 3*12 ja omalla painolla kokeilin myön uutta vatsalaitetta 2*8 tein siinä ilman lisäpainoja

Treenin lähtiessä väsytti ja laiskotti todella paljon, mutta yllätys yllätys treeni kulki todella hyvin ja oli ihan mieletön fiilis koko treenin ajan. Luulin ettei riittä voimia tehdä noin pitkän treenin yhdellä kertaa, mutta hyvin on mennyt! Toisen kerran en kuitenkan lähde tällä tavalla sooloilemaan ja poikkeamaan ohjelmasta.

Tässä pieni video rest pause treenistä, tarkoitus on tehdä yhden sarjan normaalisti (eli minulla 12 kertaa) ja valita sellaiset painot että saa sen juuri ja juuri tehtyä. Sen jälkeen ihan pieni hengähdystauko ja niin paljon toistoja kun menee ja sitten vielä ja vielä. Minä teen kolmesta neljään kertaan tuon.





No, mutta tänään on lepopäivää ja olen menossa tupareihin sekä yksi rakas kaveri on tullut pääkaupungilta nyt tänne kotikulmille ja nähdään hänen kanssa illemmalla! Töiden jälkeen nukuin päikkärit, joten jaksan varmaan olla seuraallinen jokusen tunnin tuossa vielä ennen kuin väsähdän :)

Huomenna on pitkä aamuaerobinen 1,5h ja sitten menen viipuriin hakemaan vieraita tänne. Sitten onkin tenttiin lukemista loppu illan!

Nyt tää lähtee pitämään hauska!

torstai 13. toukokuuta 2010

Ihana aurinkoinen päivä takana...

...mutta nyt todella kova väsy!

täältä viikolta tenttit tenttattu ja ensi viikolla maanantaina on vielä viimeinen! Sen kun saa pois alta ja tekee muutaman harkan loppuun, olen vapaa! Ainakin kesän ajan :)

Meinasin laittaa tän päivän treenit, mutta enpä taida jaksata!

Huomenna sitten :)



Hyvää yötä!

tiistai 11. toukokuuta 2010

“A strong positive mental attitude will create more miracles than any wonder drug.”--sen verran hyvä että oli pakko laittaa ylös

Heippahei!

Tänään olikin hyvä päivä, vaikka alankin olla dieetin pauloissa :)
Seuraavasta ehkä selviää miksi:

Aamulla oli herätys klo 8.30, en jaksanut nousta vaan nousin vasta 9 (menin nukkumaan taas liian myöhään eli puol 2 yöllä, huh) Kunhan saa nuo pari tenttiä tosiaan pois niin pitää kiinnittää enemmän huomiota tuohon unen määrän sekä ajankohtaan.

No aamupalan jälkeen sitten salille kello 10 maissa ja siellä olkapäät supersarjana + intervalli juoksumatolla. Kiirrellä suihkuun ja kodin kautta töihin, huh ja kamala kiire eväiden pakkaamisessa...No töissä kuitenkin kun pidin ruokatauon ajattelin tarkistaa tuntilistan. Katoin että mitä ihmettä siinä lukee että työt alkaisi 13.15 mie siis olin tullut melkein pari tuntia aikaisemmin töihin :) Olipa kiva kun oikeasti melkein juoksin työpaikalle että varmasti ehtisin ajoissa! Hassua kun tuosta ei ole kukaan huomauttanut, mutta jos tulee pikkasen myöhässä sitä huomataan. Miksi ihmeessä näin?! No, taidan tietää vastauksen tohon.

Sitten kun töistä illalla pääsin niin hirveä nälkä oli päällä, mutta mitäs teet ei muuta kun salille vaan tekemään rinta ja vatsoja. Protskupäivinä on vaan nälkätunnetta enemmän, mutta kyllä silti jaksa vääntä kaiken aika hyvin, mutta esim merkitsevin asia on se että ateriat ovat tavallaan määräältään pienemmät, vaikka kalorimäärät ovatkin samat. Hyvänä esimerkkinä on välipala, hiilaripäivänä on leipää, leikelettä, oivariiniä sekä omena, kun taas protskupäivänä on banaani ja kourallinen pähkinöitä. Leivällä jo lähtee pikkunälkä kun taas banaanilla ei oikeastaan lähde.

Huomenna ei ole kun yksi treeni ja sen teen illalla!

P.S Ja aamupaino on ollut 10.5 maanantaina eli eilen 66,8kg

maanantai 10. toukokuuta 2010

Nukkumatti unohti minut viime yönä :(

Jaahas eli ei se matti sit tullut käymään, odotin tunnin jos toisenkin, mutta ei ole näkynyt. No kyllä olen nukkunut ehkä 2-3 tuntia korkeintaan, ehkäpä sillä yritetään tää päivä sitten mennä itkeminen kun ei auta!

Ainut todella negatiivinen asia on että nyt jätin aamuaerobisen väliin, sillä nukahdin juuri kun kello olisi soimassa. Havahduin kyllä siihen, mutta ajattelin että edes vähäisen pidempi uni on tässä tilanteessa tärkeämpi kuin lenmkki.

Unettomuus saattaa johtua tän aamuisesta tentistä ja kun en ole vähän aikaa käynyt tekemässä mitään tenttiä rupeasin näköjään jännittämään liika. No kävin tekemässä ja toivon että hyvin olis mennyt. Nyt pienen ruokatauon jälkeen suunnan töihin ja sitten vielä salille, menen vaikka olenkin nukkunut noinkin vähän. Otan sen riskin ja toivon ettei tästä sitten seuraa mitään kovin negatiivista. Teen sitten torstaina sen, sillä silloin ei ole kuin punttia illalla :)

Illalla olis selkä ja takareidet, joihin nyt keskitytään vieläkin ahkerasti. Pistelen sitten noita treeni suorituksia, katsotaan saanko tän kaiken touhuilun jälkeen itsestään mitään irti salin puolella. Yritän ainakin kovasti niinkuin aina!

torstai 6. toukokuuta 2010

Mistä kaikki alkoikaan

Eli ajattelin laittaa vähän valokuvia siitä millaista on ollut ja millaista on nyt, jos siitä hieman kehitystä pystyis seuramaan...








9. 2008 59kg





10. 2008 noin 60-61kg




1.2009 noin 62kg


2. 2009 noin 63kg


6.2009 noin 62kg

10.2009 noin 64kg



1.2010 noin 66kg





4.2010 eli 10 päivää ennen dieetin alkua paino 70,7kg

/p>

28.4.2010 eli reilu viikko dieettia 68,6kg

keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Juhlat on juhlittu!

Nyt on naamiaisissa käyty ja synttäreitä vietetty! Hyvin olen selvinnyt kaikista juhlimisista ja yllätyin miten helppoa se olikaan :) Tekee mieli laittaa naamiaisista sekä synttärikakusta kuvia, mutta kamera ei nyt suostu yhteistyöhön, joten lisään ne toisella kerralla!

Olen nyt aivan tohkeissaan sillä sain uuden dieetti sekä treeni matskun! Nyt on sitten viikossa yhteensä 10 treenikertaa kuutena päivänä viikossa! Olen aivan innoissaan asiasta. Olen aina tykännyt enemmän lyhyistä mutta tehokkaista treeneistä, pitkässä treenissä kun ei aina pystyy enää keskittymään niihin viimeisiin liikeisiin aivan 100%. Kiva! Tästä on kiva lähteä eteenpäin :D

Ravinnon suhteen; kalorit ovat nyt 2000-2400 eli aika korkealla vieläkin ja ne vaihtele joka neljäs päivä. Eli pari päivää mennään 2000kcal protskupainotteisella ravinnolla, yksi päivä 2000kcal hiilaripainotteisella ja yks 2400kcal normipäivä. Tuokin tuntuu erittäin mukavalta!


Kuvassa Monica Brant


Kohta olen menossa treenamaan jalkoja uudella ohjelmalla ja tässä nyt vielä yksi ojentaja kuva. Räpsin sen kun olin käymässä toisella salilla treenamassa ja tajusin että siellähän on kiva valaistus ja oli pakko kokeilla kuvaamista peilin kautta. Siellä jotakin näkyy, mutta laatu on taas mikä on :)
Laitelen tän päivän treenit vielä tänne lisäksi, mulla kun nyt onkin kolmen päivän vapaat menossa ja aikaa kirjoitellakin on!


Eli tän päivän treeni:



  1. Hack-kyykky 12*40kg, 12*45, 12*55, 12*55 (--->seuraavalla treenillä pitää laittaa heti enemmän rauta, tuota kyykkyä en ole tehnyt ekana liikkeenä vähän aikaan joten en vaan uskaltanut tällä ekalla kerralla enempää laittaa. Nyt tiedän ensi kerraksi!)

  2. Reiden ojennus Rest Pause tekniikka käyttäen tein kaksi sarjaa 12*40kg plus rest pause ekan sarjan jälkeen 5*40kg, 4*40, 4*40 ja toisen jälkeen 6*40, 3*40, 3*40

  3. Askelkyykkykävely 24askelta *4*12,5 kilon käsipainot molemmissa kasissä

  4. Pohkeet istuen pudotussarjana 2 kpl: eka 16*25kg, 10*20, 11*15, 3*10 ja toka 12*25kg, 8*20, 10*15, 10*10

Alkuun hölkäsin 10 min spinning pyörällä ja treenin lopuksi poljin vielä 5 min pyörää sekä olin 5 min tärinäkoneella + etureiden sekä pohkeen noin 30 sek venyttelyt. Hyvältä tuntui treeni ja jalat oli kyllä tärinöissään kun olin kävelemässä rappuset kun lähdin pois salilta. Jee, tuntuu hyvältä :)


Huomenna on sitten aamupunttia tiedossa aamuohjelmassa eli melko heti aamiaisen jälkeen olis salille meno ja sitten illalla intervalli lenkkiä. Eli mukava päivä tiedossa ja kaiken lisäksi töistäkin on huomenna vielä vapaata joten pääse ihan rauhassa totuttelemaan uuteen treenisysteemin! Kiva!

Jatketaan huomenna!